• Prijswijziging!

  Helaas ontkomen wij ook niet aan de inflatie. Na de prijzen de afgelopen jaren gelijk te hebben gehouden moeten we de prijzen nu toch wat bijstellen. Deze nieuwe prijzen zijn reeds verwerkt op deze pagina. Als overgang zullen we de oude prijzen nog hanteren als u boekt tot eind juli voor een feestje uiterlijk in augustus 2013. Dit betekent dat u kunt profiteren van een korting van € 1.50 per persoon indien u op tijd boekt. Dit geldt niet voor het vliegerfeest aangezien de prijzen daarvoor niet zijn aangepast.

 • Kinderfeestjes!

  Veel kinderen vinden creatief bezig zijn leuk en het is leerzaam. In het gezellig versierde atelier van Creamina, kunnen kinderen hun verjaardag vieren op een zeer gezellige en creatieve manier!

  Er zijn verschillende mogelijkheden zoals: kaarsen maken, zeep gieten, mozaïeken, vliegers maken en binnenkort nog veel meer leuke dingen!

  De werkstukken zijn een blijvende herinnering aan het feest. De jarige kiest van te voren wat we gaan doen. Het feestje duurt 1,5 - 3 uur, afhankelijk van wensen en leeftijd. Kosten vanaf € 11.50 per kind, incl. materiaal, iets lekkers en drinken. Koffie en thee voor de ouders. Maximaal 12 kinderen.

  Het feest is uit te bereiden met een aantal extra's. Lees hier over de mogelijkheden!

 • Kaarsenfeest


  Kaarsen maken is wel een heel leuke manier om een verjaardag te vieren. Twee uur lang lekker bezig zijn met kaarsenwas, mooie kleurtjes uitzoeken en een kaars decoreren. We maken eerst een stukjeskaars met allerlei stukjes gekleurde was. Daarna worden er stapelkaarsjes gemaakt met allerlei verschillende vormen en kleuren kaarsplakjes. Nadat deze een keer zijn gedompeld kunnen ze ook nog worden versiert. De gegoten stukjeskaars is na 2 uur hard.

  Tijd: 2-2,5 uur
  Kosten: € 12.50/ kind
  Maximaal 12 kinderen


  De prijs is inclusief :
  - Materialen voor de 2 kaarsen
  - Gebruik van decoratiemateriaal
  - Drinken naar behoefte voor alle kinderen met iets lekkers.
  - Een verrassing voor de jarige!

 • Zeepfeest


  Maak je eigen zeepjes in je favoriete kleur, geur en vorm! We werken met een natuurlijke naturel zeep, welke we gaan smelten. Vervolgens voegen we jouw kleur en geurtje toe en gieten de vloeibare zeep in een zeepmal die de kinderen zelf hebben gekozen. We hebben een heel assortiment aan vormen zoals verschillende soorten dino's, vissen,kat, hond, konijn, leeuw muis..... Sommige vormen zijn 3D en in andere vormen kun je weer mooi een verrassing ingieten. We maken 1 groot stuk zeep en daarna verschillende kleine stukjes. Hierna nemen we even pauze met wat drinken en wat eten zodat de zeep kan uitharden. Dit is ook een prima tijdstip om de kadootjes te geven! Als de zeepjes hard zijn halen we ze allemaal uit de mallen. Erg leuk om te doen en heerlijk geurend om mee naar huis te nemen!

  Tijd: 1-1,5 uur
  Kosten: € 11.50/ kind
  Maximaal 12 kinderen

  De prijs is inclusief :
  - Materialen voor de een groot stuk zeep en diverse kleintjes
  - Glitters, kleur, geur en poppetjes om er in te doen
  - Drinken naar behoefte voor alle kinderen met iets lekkers.
  - Een verrassing voor de jarige!

  Vind u 1- 1,5 uur wat te kort voor een feestje of zou u het leuker vinden om meer te maken dan alleen zeep? Het zeep feest is nu uit te bereiden met het maken van Badzout!

  Tijd: 1 uur (extra)
  Kosten: € 5.50/ kind (extra)

  De prijs is inclusief:
  - Bakje badzout
  - Geur, kleur en droogbloemetjes voor in het badzout


 • Mozaiekfeest

  Tijdens een mozaïekfeest kunnen de kinderen lekker aan de slag met mozaïek op een spiegelplaat of de deksel van een 2-vaksdoosje. Hierop gaan de kinderen mozaïeken om zo een heel persoonlijk en creatief mozaïekwerkstuk te maken. Zij leren de basis van het mozaïek ambacht en leren combinaties met verschillende materialen te maken. Het hele programma duurt tussen de 2,5 en 3 uur afhankelijk van leeftijd, inzicht en inzet. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat ieder kind vol trots met een mooi werkstuk naar huis kan gaan en een fijne tijd bij ons in het atelier heeft gehad. U kunt ervoor kiezen de werkstukken door mij te laten voegen en later op te komen halen of de kinderen voegmiddel met instructies mee te laten nemen zodat ze het thuis zelf kunnen voegen.

  Tijd: 2,5-3 uur
  Kosten:
  - spiegelplaat € 16.50/ kind
  - 3-vaksdoosje € 16.50/ kind
  Maximaal 12 kinderen

  De prijs is inclusief :
  - Basis plaatje (24x24cm) met een spiegeltje of 2-vaksdoosje
  - Professionele mozaïeklijm.
  - Het benodigde aantal glasmozaieksteentjes
  - Max. 5 deco. glas druppels p.p.
  - Max. 5 keramische decoratiesteentjes
  - Drinken naar behoefte voor alle kinderen met iets lekkers.
  - Een verrassing voor de jarige!

  Tegen een meerprijs van € 2,50 pp is het afwerkpakket te verkrijgen :
  - Je naam in zelf gekozen glitterkleuren op je spiegeltje geschreven !!!
  - Ophang systeem voor het mozaïek kunstwerk.

 • Nieuw: Vliegerfeest

  Wat is er nou leuker dan je zelfgemaakte vlieger kunnen oplaten? Ons atelier ligt vlak bij een mooi park waar dat prima kan en de vliegers die we gaan maken vliegen al bij weinig wind, stijgen snel en blijven stabiel aan de hemel staan. Ze zijn gemaakt van tyvek. Het doek gaan we eerst met zijn alleen prachtig versieren. Daarna zetten we de vlieger in elkaar en vliegeren maar!

  Tijd: 1,5-2 uur
  Kosten: € 15.00/ kind
  Maximaal 10 kinderen


  De prijs is inclusief :
  - Materialen voor de vlieger
  - Gebruik van decoratiemateriaal
  - Vliegerstaart
  - Drinken naar behoefte voor alle kinderen met iets lekkers.
  - Een verrassing voor de jarige!